Rogue: achá, Ty myslíš Stmívání! Na ten děs běs jsem koukala snad deset minut, když dávali první díl na HBO, a když jsem se přesvědčila, že se mi to nezdá, přepla jsem jinam.
Když si vzpomenu, jak úžasně natočili Rusové, byť v kooperaci, Noční a Denní hlídku, .... jenomže tam už předloha byla o něčem.
Taky nechňápu, jak může někdo po podobným nesmyslu jako Twilight šílet. O představitelích teda už vůbec nehovořím.
Podezřelý to fakt je, jestli nám neběhá po netu nějakej společnej virus odporu proti jisté kategorii svěžích dílek a jejich ještě svěžejším představitelům!
Tak TM by podle vzhledu mohl bejt Tvůj mladší brácha?
Nemyslíš tím doufám slušivý a praktický obleček!
Z Hellboye jsem viděla jenom první díl, a ten se mi líbil, ke dvojce jsem se nějak nedostala.
Však já se taky za hltání komiksů nestydím, jenom to lehce leze do peněz.
Dafoe se mi líbil snad všude, kde jsem ho viděla, a vzpomínám si, že poprvé to bylo v Jasným nebezpečí, na který jsem se koukala samozřejmě kvůli Fordovi. Četu jsem viděla až potom a i když to byl opravdu silnej film, podruhý bych si ho asi nepustila. Ve filmu Ve stínu úpíra byl taky dobrej. Jinak mi přijde jako typickej příklad toho, že stačí vypadat poněkud neklidně a kromě akčních filmů se najdou i úžasný role. To musí krasavce občas opravdu mrzet.
Já se musím přiznat, že jsem kromě dokumentárních filmů v IMAXU viděla ve 3 D jenom Spidermana 2 a Avatar. Upřímně, jinde než v IMAXU jsem na 3D filmu ani nebyla, takže ani nevím, jak to funguje v menších kinosálech, myslím s kvalitou 3 D efektu. Každopádně je problém natočit touhle technologií delší film (hlavně se neptej na technický detaily
), navíc by to bylo ještě nákladnější, než obvykle. Takže jedinej film, kde se to povedlo v celý dýlce, byl právě Avatar, Cameron si to mohl dovolit finančně i technicky.
Uvažuju, že si dojdu odpočinout na RED.