Upřímně - moc mě toho tentokrát nenapadlo, ale počítám, že po skoro dvou měsících jste už pokročili. Začínáš s přípravou na natáčení, nebo jste už něco natočili na sněhu?
Ohledně té jeskyně - mohly by se v ní třeba nalézt staré vlčí ostatky, mohla by být něčím jako vlčí "svatyní".
Ten druid, co jsi ho zmínil, by o tom mohl hodně vědět a při výpravě do jeskyně by ho mohli potkat. Organizovaná vlčí smečka by byla schopná s druidem komunikovat a naopak - pokud by měl schopnost měnit se ve vlka. Mohl by se snažit buďto o určité soužití vlků a lidí, při určitých podmínkách, nebo samozřejmě naopak, ale jestli chceš nějaké filosofické vyznění, vypadá to spíš na první možnost.
Paralela mezi vedením vlků a lidí by mohla být třeba v tom, že vlci by druida se schopností vědomé proměny poslouchali, nebo s ním aspoň nějak "spolupracovali" na základě jeho schopností, které by převyšovaly ty jejich, kdežto lidé by se ho spíš báli a klidně ho i nenáviděli, protože by mu nerozuměli, stejně jako vlkům. Vlci by pro lidi byli jenom nepřátelé a škůdci a totéž by byli lidi pro vlky, v tom by byla jistá "rovnováha". Jenom motivy by byly jiné, teda, když nepočítám třeba pomstu.
Podivné chování ztraceného mohlo pocházet z toho, že se dostal k informacím o propojení některých vlků s druidem a/nebo s některými lidmi. Mohl mít mezi nimi "příbuzného", třeba po proměně.
Schválně, jak moc jsem se netrefila do toho, co jste mezitím vymysleli.
Úmyslně jsem nenavrhla žádný konkrétní děj, protože si myslím, že už jste daleko, ale spíš jsem uvažovala o myšlenkách, které se nabízejí v pozadí zápletek.
Omlouvám se, že jsem se neozvala dřív, ale nebudeš mi věřit - až doteď mě nenapadlo teda vůbec nic.