Marischka píše:
Mno, škoda, uvidíme, jak působivý bude White Council jako takový, tohle je přesně jedna z těch změn, ke kterým jsem jaksi předem nedůvěřivá,…
Ditto. Uz jsem si zvykla, ze PJ ignoruje puvodni elfy a dosazuje vlastni. Ale ten zbytecek puvodnich, ktery se ve filmech nahodou udrzel, by mohl zpracovat bez toho, aby zpusobil migreny fanouskum a drsnejsim puristum.
Marischka píše:
„Can’t wait to see more of McCoy in this role!"
Moje řeč a myslím, že na Radagasta se věru těšíme obě. A pokud se přerostlých králíků týká, doufám, že nebudou jak z Alenky Tima Burtona...
Trochu me vydesilo to ptaci hnizdo, co ma mit Radagast usazene na hlave. Vim, ze to byl milovnik ptactva, ale tady se PJ nebezpecne blizi k tomu udelat z nekterych scen frasku. Jako pri pohledu na prvni still, na kterem je Bifur s kusem cehosi v hlave.
Marischka píše:
Riddles in the Dark:
No comment, jedna z těch scén, na který se těším tak, až se bojím, že budu zklamaná, ale jak čtu, vypadá to nadějně.
Gollum byl vyborny uz v predchozich filmech, takze se povede, tomu verim. Jen jsem zvedava, jak se postavi k tem hadankam a jeho lodce. Tu scenu muzou zkrouhnout.
Marischka píše:
Trollové konverzující v Cockney, to bude mňamka sama osobě! Poznámce, že neuvidíme Gandalfovo “DAWN TAKE YOU ALL AND BE STONE TO YOU”, rozumím tomu pro jistotu tak, že jednoduše nebyla v ukázce, ale ve filmu že bude!
Tak tomu se tusim rika wishful thinking.
Moc bych na to nesazela. Spis musi hned zkraje ukazat Bilba jako borce, ktery zachrani sve trpaslici
bratry ve zbrani. Tedy ve zbrani az po te, co vyzerou jejich spizirnu a vypujci si vyzbroj na dobu neurcitou.
Marischka píše:
Setkání Gandalfa a Thráina v Dol Gulduru bude určitě jedna z velmi působivých scén, jenom si musím dát pozor, abych v kině nezaječela, až se potkají.
Tahle scena bude dobra. Ja s sebou cukla uz pri sledovani teaseru. Ale obavam se, ze zbytek Dol Gulduru bude k nepoznani (tedy presneji k nepoznani komukoli, kdo cetl knihy). Nazghulove v kobkach? A uz vubec nemluvim o tom, kdo je tam hodil (tedz podle scenaristu). Tohle bude nacichle Harry Potterem.
Marischka píše:
Bluma a Xena:
Yep, ještě, že ta krasavice je aspoň tmavá a na Legolase plivajícího jedovatou vyhrůžku na Thorina se nějak netěším, i když, kdo ví, třeba se opravdu nebudu smát a přítomné fanynky mě neukamenují popcornem a neutopí v kolaloce,…třeba se zachráním včasným útěkem z důvodu náhlé žaludeční slabosti
Tyhle dva mi ani nepripominej, nebo ztratim svuj poledni apetit.
Nj, Thorin nam ve filmech nejak omladnul, pravda? Ale neni se cemu divit. Hlavni slintaci tahouni budou Bilbo, Thorin, Kili, Legolas a T-Xena. A elfi dvojice se objevi az o dost pozdeji. PJ predpoklada, ze jedna ci dve hezke tvaricky dneska uz film neutahnou. Obavam se, ze zaludecni slabosti me nastupuji uz nyni.
Marischka píše:
Koukám, že spoustu lidí zajímá přesně to, co nás ohledně scén, které vidět nebyly. Béorn, Radagast, Gandalf a Thráin a samo, „the most closely guarded creature design secret in film history“ - Smaug.
Nejspíš je v tom jistá zákonitost a také projev těch, co "znají a rádi by viděli",...
Ach jo, proto kolikrat zavidim tem, kteri nevedi a ani nechteji vedet. Jen zaskoci na film do kina a kochaji se pohledem a trpasliky, elfy a draka. Nic jim nijak neprijde divne a neresi to. To musi byt uzasne uvolnujici.
Marischka píše:
THE 48 fps ‘CONTROVERSY’ : Tak o tomhle jsem se už zmínila, někdo má rád, někdo nemá, jsem zvědavá, jestli u nás uvidíme standardní rychlost a 3D, nebo víc, když na to zřejmě nebudeme mít vybavené kinosály,… nedovedu si představit, že by nějaký provozovatel vynaložil jistě nemalý náklad na upgrade kvůli jednomu, tedy dvěma filmům,… ostatní filmaři asi vzhledem k nákladům tolik chvátat za pokrokem nebudou,…
Taky to u nas nevidim nijak divoce. Ale kdyby se to nahodou podarilo, tak bych zkoukla pro srovnani ruzne formaty. Ale zda se mi, ze PJ & tym jsou vic zaujati technologii nez obsahem a z toho jsem mirne nervozni.
Marischka píše:
If you throw pasta at the wall and it sticks that’s great, and if not, that’s fine too. Just go back to cooking it a while longer.
Tohle si zarámuji. Úchachné heslo! Pevně doufám, že PJ o něm také slyšel.
Zni to logicky, mozna s vyjimkou Italie.