Ty to jednoduše míníš projet fšecko - tomu říkám hloubkové studium, přiznávám, že nahlížím, ale proti Tobě to hodně flinkám,...
Superodpuzovač - můj produkt
. Okamžitě pořizuji velkoodběrem a světe - těš se! Jenom ještě sehnat tu helikoptéru, co se to v ní přepravuje.
BTW: okopírovala jsem si hlášky z jedné ze stránek, na které vedl Tvůj odkaz, nevím, jak Ty, ale mně se moc líbí
:
For proof of the self-aware nature of the show I present the greatest Riddler riddle of all time:
What weighs six ounces, sits in a tree and is very dangerous?
A sparrow with a machine gun! Jack and Calumon:
It's ummm... very situational. Let's say if an Boa was attacking, it's useless. If you have a bomb disposal spray, then that's fine. Bombs are a real threat in Super Hero life, but a Shark Repellent Bat spray is just silly to have on you.
Calumon: Like Jack sometimes goes out the house with a pack of cards.
Jack: Never know when you might need to play a game of poker.K fenoménu "bomb disposal spray":
The spray is really usefull since somedays "There's just nowhere to get rid of a bomb." Moje motto je ovšem:
It's batman equivalent to my say "I spray my stairs with anti-ladder spray."Bikiny mi něco připomněly. Tuhle jsem pustila televizi, protože šel nějakej sport a o přestávce jsem zkusila přepnout (živím, tak co bych nepřepínala
) a co nevidím? Jakýsi pseudohistorický blábol z nějakého středověku, krasavice inteligentní oděna v šat vskutku zakrývající minimum nahoře,
holé břicho a samozřejmě patřičně do šikma střižená kožená sukně a holé nohy, k čemuž měla jako doplněk pěkně vypracované
nátepníky. Vzhledem k tomu, že jsem si vždycky myslela, že nátepníky jsou od toho, aby chránily tepny, zdála se mi zbroj té dámy (ve smyslu klasickém) poněkud chatrná. Evidentně to nahrazovala nějakými silnějšími zbraněmi, podle všeho osobním kouzlem. Každopádně jsem si zařičela smíchy. Škoda, že mi to nestálo za zjištění názvu, třeba by se to taky dalo najít "on Shrooms", jenom nevím, pod jakým heslem, nabízí se jich několik a slabomyslnost mezi nimi rozhodně nechybí.
Leda by se při zacházení s tou dámou řídili těmi linky o bezpečnosti, které jsi uvedla. BTW: Marvin - taky klasika
.