Upgrady jsou potřeba, jinak by ses nehnul z místa a pokud se mi to podaří stáhnout, i když to chvíli trvá, tak v pohodě.
Mno, asi na mě pošleš vlkodlaka, ale.... tentokrát budu hlavně kritizovat (to mi jde
).
Daly by se odpustit dlouhé jízdy kamerou lesem, jsou i navázané na hudbu, ale co mě trochu rušilo, byla turistická značka na jednom ze stromů, která tam asi nevadí, ale pro mě znamená jednu dost důležitou otázku. V jakém časoprostoru se to odehrává? Ta turistická značka mi totiž nějak nepasuje k oblečení obou postav. (Jestli je to hnidopišina, tak promiň
).
Jasně, vystupují amatéři, ale je trochu nejistý vztah těch postav - ono už to nepůjde přetočit, ale mně by líp sedlo zpočátku trochu váhání, jakoby míň přátelský rozhovor, spíš opatrnější, a až pak bych přidala na srdečnosti, když se začnou oba bavit na téma, které evidentně nějak zajímá oba. Taky se chci zeptat - obrácení rolí, kdy se posléze ptá "Léčitel" a vlastně jakoby "zkouší" "Poutníka", to má asi svůj účel, předpokládám. Já bych to hlavně zkrátila a teď přemýšlím, jak dostat trochu napětí před to rozloučení s pozváním. Při psaní se zkracují věty, scénář je samozřejmě trochu komplikovanější, než třeba povídka, ale zase by to splynulo s tím, že oba už pospíchají jinam.
Omlouvám se, jestli naopak byla záměrem klidná a pohodová rozprava,... ale přijde mi, že je okolo té velké stopy moc málo "rozruchu",... Léčitel se ani nejde podívat, což by na jeho místě většina lidí udělala,... pokud to ovšem zase není záměr, který Poutník zaregistruje,...
Moc hezky se to mluví do práce druhého, ... každopádně bych tu rozpravu zkusila aspoň střihnout, jestli to půjde, nevím, co všechno je natočené, aby byla kratší, aniž by z ní ty důležité věci (lov, církev,...) vypadly. Jenom bych to zmínila kratším způsobem třeba už kvůli tomu, že takhle je to jako rozhovor dvou lidí, které to zajímá, v pořádku, ale pro všechny ostatní je to trochu dlouhé a takové jakoby "poučné". Zase - nevím, jaký je záměr, třeba to právě takhle vyznít mělo. Kratší a stručnější repliky a třeba i expresivněji podané, pokud Poutník přitom má nějaký dost silný pocit.
Hlavně mi prosím neodepisuj "A nechtěla bys mi to předvést?" , já jsem včas předeslala, že ono se to hodnotí, když to jeden sám nedělá,... tak promiň. Taky popisuju dojem z dílčího úseku,...