Anna píše:
Ketmara píše:
Já bych měnila jméno. Zdá se is taršně dlouhý. Líbí se mi Magda, ale už míň Magdaléna, což je docela problém...
(
)Ale já bych zas nechtěla mít nějaký strašně obyčejný jméno, jaký má každý i když teda Svatava by to taky zrovna být nemusela ani nějaká Leonora i když to je moc pěkný,ale prostě to lidi v česku neocení. Stejně jako by se jim asi nelíbila Denica a to je moc pěkný bulharský jméno.Tak bych se jmenovala já, kdyby se tak nejmenovala sestřenka
Pak bych taky brala Antoanetu nebo Elizabeth, tedy Alžbětu
Magda, ani Magdaléna ani Magdalénka se mi ani náhodou nelíbí (tak se jmenuje jedna k***, tehdy slečinka která dělala v Rakousku šlapku je ve VV2 a vyhrá to). Leonora, ale spíš Leonor se mi líbí. Denica - nevím ani co znamená ani jak se vyslovuje
.
Jako jména se mi líbí i Daria, Didiana (což není oficiální jméno jenom přezdívka) ale i moje pravý jméno (který jinak nesnáším) ve spojení s příjmením můjho přítele.
Denica se čte tak, jak se píše
Jé, to mi připomíná, jak jsem si psala s DS o Angels od WT a ona najednou na ICQ dala toho smajla se svatozáří a já píšu,,ještě křídla." a ona ,,ty ne, nejsem přece angel." a já ,,Můj bratranec ano." a DS naprosto udivená ,,On umřel??????" a já ,,ne, jmenuje se Angel."
někdy je s bulharskýma jménama sranda
Ale jsou spíš takový tradiční, nic, co by vyvolalo rozruch jako třeba holka jmenující se Esmeralda: Penka, Todor, Nikifor, Pešo, Gošo, Kolju, Savina, Ivelina, Cvetelina, Ceca...